Väderbiten

Haha! jag gillade din förklaring av den sista efterfesten. Nån som jobbar på gazprom. Låter som en fin vecka annars. Sommarkvecka. Cp-vecka. Fint helt enkelt. yeah!

Själv har jag en mycket dålig dag idag. Jag är så jävla lättpåverkad av vädret. Det är blåsigt och halvkallt idag och jag är SKITSUR. Jag hatar allt: katthelvetet som bor på innergården på vårt jobb och bestämt sig för att ligga på golvet bredvid mig och ge mig allergiattack, nerknarkade människor på gatan som börjar prata med en men inte kan prata ordentligt så man intee förstår ett skit av vad dom säger, kvinnan i butiken som påstår att jag inte bokat någon bussbiljett fastän de dragit 300 spänn från mitt konto och skickat bekräftelsemejl. Alltså typ de flesta jag träffat idag.

Jag är ingen trevlig typ idag alltså. Vilket jag ju är de flesta andra dagar.


Om exakt en månad har jag landat i Göteborg, och lite senare på kvällen anländer jag I Hufvudstaden, och väntar på den stora (lilla) välkomstkommittén :)

Nu ska jag arbeta vidare.

/bitterfittan G


tillbaka i samtiden

javisst kan jag berätta om martins besök på åland. det var även början på min bisarra vecka.


redan samma sena kväll som han anlände till åland fick han vara med om något som det sedan talats vitt och brett om i detta avlånga land. martin köpte en falafel med bröd och en läsk till nattmat, och för detta fick han betala TIO euro. otroligt. nåväl, lördagen var mycket pitoresk. i arla morgonstund satte vi oss i bilen (som startade med att spela ulf lundells "jag trivs bäst i öppna landskap"), hämtade upp gin-och-tonic-genus-jenny, åkte till sparis och handlade och sedan till kastellholm och kalasade på en brygga. när vi var mätta och belåtna och det sista termoskaffet vi så förutseende hade tagit med oss kallnat åkte vi runt på landet till rockstreadytoner och letade upp en badplats. det blev årets fösta dopp för mig.

efter att ha sovit några timmar framför info-kanalen (som visade ett program med martins brors sambos mamma) var det dags för fest hos svinto. temat var "öst". det dracks vodka, åts saltgurka och den indramade bilden på putin beundrades.

det blev en tung färd till stockholm på söndagen. var ack så lycklig när jag kom hem till min min säng på kvällen.

men veckan som kom bjöd inte på någon vila. elin butler var i stan och vi skulle slinka in till ramin och dricka lite vin på kvällen, i all stillsamhet trodde vi. men nej, det blev en natt med rom och cola och ett brokigt sällskap bestående av bland anant en mellanösternkorrespondent, barnstjärnan tzatziki och ramins kompis gustav som absolut skulle lära mig att strypas.


tisdag. långt bakishäng hos ramin. vi hade nästan alla sovit över där och haft pyamasparty (du skulle gillat det). på kvällen bjöd elin på middag och vikta servetter.


onsdag. jobbade min sista dag på flera veckor! tretton timmar jobb, sedan köpte jag sushi och mötte upp elin, åkte till ramin och åt och drack. vodka ginger ale! sedan berns. de hade gaykväll och det var alldeles fantastiskt. tre meter långa män med ben tjocka som trädstammar klädda i nätstrumpbyxor och paljettklänningar. dansade där till klockan tre, sedan fortsatte vi på solidarietet. gillade inte solidaritet och hämnades genom att sno en penna. känns alltid lite bättre då. tog med oss två norrköpingstjejer och en man som jobbade på gazprom på efterfest.


torsdag. mådde oförtjänt bra när jag vaknade. måste ha varit för att det var så lite rom kvar när vi skulle ha efterfest att elin bara blandade i rom i tre av drinkarna, resten fick endast cola. det erkände hon dagen efter och det var ju en brilliant idé. tyvärr visste hon ju om det själv så hon hade druckit upp alla rom och mådde uruselt. jag tog mig hem lagom för att hinna borsta tänderna innan jag skulle ut på skivrunda med martin. efter det började jag krokna. men martin skulle möta upp gustav och gustav (herrigud vad alla heter gustav och ingen har ett ordentligt smeknamn) vid sjöfartshotellets underbara utsiskt och jag följde med och då var det igång igen. sedan blev det spanska baren olé olé här i mina kvarter, ett sådant ställe med tegelväggar och plastblommor och ingen kund under 40 år, sedan riche och sedan kom gustav som tur var inte in på berns så vi gick hem till honom och somnade.


det blev ingen island in the sun för mig, stannade i stockholm och tog det lugnt i helgen. har dock obekräftade uppgifter att det var ludde som skadade sig i år, och det känns ju fint att det är någon bekant som fört fanan vidare.


jag förstår frank att han har frågat dig om du vill flytta in. jag skulle inte heller se mitt hobbyrum som fullbordat innan jag hade en golnar bahar som bodde i det.


jag och jenny har redan börjat bråka om var du ska sova när du kommer hit.


puss och kram
din lol


RSS 2.0