Åter i Tuve

God fredag eftermiddag min kära!
Nu är jag tillbaka i det förlovade landet Tuve.
Stockholm var all and all fint. Jag fick träffa många jag ville träffa och hade ganska roligt. Sen att jag fick yrseln från ingenstans och hostan direkt från helvetet som resultat av det får man väl ta.

Jag är dock lite orolig för min  hälsa. I samband med den här hostan/förkylningen känns det verkligen som att min lungkapacitet ligger på typ 30% jämfört med en normal 25-åring. Sen har jag iofs tittat lite för mycket på sjukhusserier på senaste och har därför blitt lite paranoid.

Nu ska jag ta det lugnt och bli frisk.
Berätta om din kommande fabulösa heg för mig snälla!

PUSS,
gay-gay


nu!

fikat klart? åh crappig familj och kvalitetstid! vad gör man under kvalitetstid? spelar sällskapsspel och äter husmanskost och sitter på sina bestämda plater? jag förknippar egetnligen kvalitetstid med dr phil och pastellfärgade familjer i vräkiga soffor, men vi kanske kan utgå från våra egna intressen. alfapet och kaffe och öl och myggbett och bastu och krusbärssylt. igår tog mitt liv en ny vändning - första morgonen som tidningsprenumerant. det var fantastiskt. solen sken och speglades i riddarfjärdens is när jag steg upp ur sängen och hämtade mitt första nummer av dn. sedan kröp jag ner under täcket igen och plöjde genom nyheter, debatt, ekonomi, kulturen och serierna. när jag kom hem läste jag den ett andra varv. och sporten om bröderna elm förstås. och idag kom ett nummer till! och imorgon med! det ska bli så roligt att ha dig här. tänkte att jag skulle passa på att dansa på bordet medan du var borta, men jag börjar bli mätt på sushi och paprika. pusslol

Sömnbristen

Jag har inte hört några upprörda göteborgare, men det verkar ju vara på sin plats att agera. Dom där danskarna ställer nog alltid till det!

Vad bra att Jenny agerat. Duktigt av henne. Hur gick mötet med henne då? Hur är hennes föräldrapotential? saknar du mig inte alls längre? Är jag helt överflödig? För snart kommer jag upp på snabbvisit, nästa lördag nämligen. Hoppas att vår crappiga familj kan spendera lite kvalitetstid tillsammans då. Så att vi inte blir crappigare än vad vi redan är.

Förra veckan var ganska intensiv. För det första så blev det lite väl mycket öldrickande för min arma gamla kropp. I kombination med att jag aldrig sover funkade det inte riktigt. Exempelvis i fredags funkade det verkligen inte. Vi hade bestämt i klassen att på fredag eftermiddag skulle vi gå på aftr work och umgås lite, vilket vi gjorde. Men det slutade såklart med att alla, inklusive jag, blev jävligt fulla. Efter mycket om och med satte jag mig på en lång och tråkig bussfärd hem till min kära förort Tuve. Skita och trött som jag var somnade jag på bussen, tappaade mina grejer och blev utskrattad av resterande passagerare.

En annan sak som var en stor grej förra veckan var att vi fick veta vilka organisationer vi kommer att praktisera på i Sydafrika. Jag hamnade på ett resurscenter för fackliga frågor i Kapstaden. Jag är mucho peppad. Fast det har nog inte gått in i mitt huvud att jag ska vara i Sydafrika i 4,5 månad ännu. Och att jag inte kommer att få se skymten av en sommar på 1,5 år. Sjukt är vad det känns.

Nu ska jag försöka mig på lite sömn.

P&K

gog
 

Den hårda staden

Veckans polisrapport från Vårt Kungsholmen:

OLAGA HOT
Två bilar krockar. Den ena föraren hotar den andra, men ingen skadas.

LANGNING
Polisen möter en 15-årig pojke som har 20 alkoläsk på sig. Polisen frågar var han har fått dem ifrån, men 15-åringen vill inte berätta utan svarar att han fått dem av "någon" "någonstans". Polisen tar alkoläsken och häller ut innehållet.

TRAFIKBROTT
Civila poliser ser en manlig förare i 40-årsåldern som stannar vid rödljuset vid korsningen S:t Eriksgatan/Hantverkargatan. Först stannar mannen till, men sedan börjar han långsamt glida framåt med bilen, och efter ett tag står han mitt på övergångsstället.



/Stockholm

Många rävar men inga göteborgare

Gud vad pinsamt att tappa bort saker nykter!

Haha aaw, Messa Metro. Men nej, det är inte jag. Ena dagen är det ditt pass som blivit betalat, nästa dag det här... Du får nog inse att du har en livs levande beundrare på din hals!

Och angående Stockholmsrävar så 1) har Jenny agerat, både ringt och skickat sms, så det är ordnat och uppstyrt och vägledningen kommer ske på onsdag, och 2) så såg jag och Ia en riktigt stor räv när vi var på promenad i Huvudsta. Den sprang in i en skogsdunge fylld av rädda kaniner.

Jag har (såklart) lyssnat mycket på p1 idag, och det har handlat rätt mycket om Göteborgs flytt till Borås/Skara/Skövde, men jag har inte hört en enda göteborgare få komma till tals! Hur är stämningen där? Är människor arga? Ledsna? Skräckslagna? Förstod att det var danskarnas fel hela grejen. Göteborg skulle egentligen ligga på en annan plats, men danskarna kom dit med sina skepp och sköt så de byggde den på en "trygg" sumpmark istället. Ständigt dessa danskar!
(När jag var liten och skulle åka till Legoland med min familj var min syster livrädd. Hon hade nämligen varit på Kastelholm och lärt sig om danskarna som brände ner hus.)

Och på tal om tillträdande statschefer, kommer du vara i Sydafrika medan det är val där?

LL


Mycket klant och lite kärlek

Du menar alltså att min flytt kan liknas vid när någon amputerar en lem, man känner av mig långt efter och tror att jag fortfarande är kvar? Jag tar det som en stor fet komplimang min kära.

Crappigt av JJ att inte ta sitt ansvar. Jag ska ta ett snack med henne. Man kan inte lämna en ung varelse som du helt ensam i storstadspulsens alla lockelser utan vägledning. Stockholmsräven JJ borde verkligen agera i denna situation.

Du må tycka att det är jobbigt att packa och åka till Åland, men jag är faktiskt lite avis. Det är en massa ärenden (med Ålandskoppling) jag måste ta itu med innan jag åker till Sydafrika som skulle enkelt kunna fixas på en dag om jag var på Åland, men nu måste jag hålla på och printa 100 papper, ringa till massa ställen och skicka massa snailmail. Tycker inte riktigt om det jag. Och dessutom blir man ju å sakna sin tjocka far ibland.

Nu har jag dessutom tappat bort mitt bankkort (igen)! Sist jag gjorde det var för inte ens ett år sen. Det var nämligen under ditt 20-årsfirande på Musslan jag tappade bort mitt bankkort i fyllan och ginger ale-ruset. Nu får jagt dock pinsamt nog berätta att jag var spiknykter när jag tappade bort kortet, och jag förstår verkligen inte hur detta gått till. Jag fick bita i det sura äpplet och spärra kortet och är nu tvungen att GÅ TILL BANKEN OCH TA UT PENGAR. Plötsligt känns det som att det är 1996.

Men som plåster på såret hittade min klasskompis Karin en insändare i fredagens Metro. Det lyder som följande:

Goggo, du är så vacker, blir helt varm varje gång jag ser dig. Var ett tag sen senast, tyvärr.

Lilla mig

Erkänn nu Lol, det är du som är Lilla mig :)


Nu ska jag sitta och moffa i mig mat american style hemma hos Mata och Padde. De har införskaffat projektor, så vi ska titta på Super Bowl.

Over and out,
GAB

 

Ps. Tycker förresten att det var på tiden att det kom en homostatschef till världen. Därför blev jag också ytterligar4e lite glad idag när jag upptäckte att Islands nya statsminister är lesbisk. Wohoo!


RSS 2.0