Bra idé att adapta

Träffade två killar på Berlin bar i fredags, David och Stefan hette de. De drack champagne.
     Allting hade sin början en sommardag då de hade haft sönder en 3 000 kronors-iPod som försäkringen inte täckte, och dessutom samma dag blivit utskällda så på jobbet att de nästan fått sparken. Då hade de gått direkt till Systemet och köpt skumpa.
     Sedan den dagen hade de en regel, att när saker gick väldigt dåligt, så firade de det. 

Är inte det en jättebra idé, är det inte det?

Mannen, myten, legenden

Hade nästan skrivit klart en mycket sinnrik och scenisk redogörelse för dagens happening. Men, eftersom min dator valde att starta om sig, så kommer här bara kalla fakta:

Thomas Ravelli har hälsat på mig

Linda fick den fantastiska idén om att försöka få Thomas Ravelli och komma till vår skola imorgon, då vi ska redogöra för temaveckans grupparbeten. Vi har nämligen radio nu & förr som ämne, och ska spela upp klippet då han räddar straffen och tar Sverige till semifinal VM 1994. Och vad som började som ett skämt höll på att bli verklighet. Linda ringde runt, och lyckades tillslut få tag på hans nummer. Hon blev dock osäker ett tag, och trodde att hon hade blivit lurad, så hon ville att jag skulle höra på hans telefonsvarare och säga vadjag trodde.
Då. Så svarar han.
Jag kastade över headsetet till Linda och hon & Thomas Ravelli pratar en god stund.  Han går t o m ifrån sitt möte, ger henne gott om tid och berättar allt om Straffen. (Dock skulle han åka till Göteborg ikväll, så han kunde inte komma imorgon.)

Därmed vill jag dela ut 20 schyrrabyrrapoäng till Thomas Ravelli.

Jag kollade min statistik

Jag vet inte riktigt hur jag ska ta det här, men det verkar som att jag har fler besökare på min blogg när jag inte skriver något...

0. uppdatering

1. Ia var här och lyste upp mig helg! Fika i Gamla stan med världens bästa barn, action i rulltrappan, Flempan, morgonsång, pizza och vitlöksbröd. Utgången gick dock inte lika bra.

2. Även om Ia inte bloggar så loggar hon in, kollar hur många som gått in på bloggen, och skattar åt att de slösat bort värdefull tid av sin liv på att kolla en blogg utan news.

3. Turbonegro i bossanova-takt på KGB igår - skitbra! Lyssna på Do You Dig Destruction? http://www.myspace.com/iceavol1

4. Hade en fantastik hurtbulledag igår (fram till KGB-ölen...). Jag och Goggo var och simmade på morgonen. Längder och bastu. Sen snöade det stora flingor när jag tog pendeln ut till skolan, där jag åt soppa och nybakt bröd.

Alltså jag blir så jävla ledsen

över alla som bara har ihjäl varann hela tiden. 16-åringen som blev ihjälsparkad av ett gäng födda 1991, killen som blev överkörd av Arlanda Express, mannen som går och knuffar ner folk på tunnelbanespåret, två killar födda 85-86 kör med flit på två män som cyklar på stureplan så att de dör, massakern i Tusby. Och är det inte någon som dör så är det stureplansprofiler som våldtar. Det är något nytt jävla hemskt varje dag, och alla är så sjukt unga. Jag fattar det verkligen inte. Har det alltid varit såhär? Eller varför händer det så mycket nu? Är det för att jag bor i gangsterstaden Stockholm och får höra allt hemskt som händer?

Och jag kan verkligen inte klaga nu, för mina problem är ju skitsaker i jämförelse.


jag & att passa tider

ia säger:
kom tidigast 21. eller ja, du är liselott lindén så jag kan väl säga senast 21


RSS 2.0