Nattaskrivande

Det blir ett snabbt slarvigt svar här.
Jag ska nämligen upp om 4 timmar och åka till Johannesburg. I arbetssyfte.

Jag har inte hunnit till den fantastiska bron Bloutkrans bridge än. Jag har mitt i natten åkt över den, men det var som sagt natt, det var en långfärdsbuss och jag låg längst bak och typ sov. Så ja, jag missade den helt enkelt. It fucking sucks. Men jag SKA dit. Dom har tydligen världens högsta kommersiella bungyjump där och det finns våghalsar som vill hoppa.

Själv åkte jag upp i cable car upp på Taffelberget igår, och DET tyckte jag att var skitläskigt. Jag är feg.


Ahhh, födelsedag. Lyckans du! Jag får kanske skicka en liten presang på posten åt dig. Till det behöver jag dock en adress, så skicka mig det tack!

Så du ska arbeta och bo i storstan denna sommar. Spännande! Har du redan börjat jobba alltså? Var fick du arbetsmoral ifrån förresten? Äpplet faller långt från trädet verkar det som.

Jag blir såklart tårögd när jag läser att du förknippar kaffeåkaka med mig! Stolt är bara förnamnet (efternamnet är Bahar som vanligt). Själv toppade jag dagen med att fika en frozen daquiri. Det förknippade jag dock med Ludde.

nu ska jag dra i mig 4 h och 10 min sömn.

Puss och kram,
mamma g

Från det varma Norden

HEJ!!!!!

Vad roligt att höra av dig! Och vad dåligt av mig att inte märka att du skrivit!

Pajat knä och solsting låter ju inte bra, men jag hoppas strand och öl och mat väger upp. Hur gick det med den fantastiska bron? Jag har också för mig att jag läst att du hyr av en brat, berätta mer!

Tänkte också köra på punkter men det blev så få. Jag fyller min tid med kursen "intregration och mångkulturell sociologi" och förbredelse inför uppsats, och så har jag börjat jobba som personlig assistent så jag kan fortsätta verka i Stockholm under sommaren.

Nu har våren kommit hit också, och solen har lockat mig till fler uteserveringar än vad min plånbok egentligen tillåter. Men jag har ju födelsedagsvecka och därmed ursäkt! Väntar med spänning på den livsvisdom som jag hört (av flera oberoende källor) att borde infinna sig under detta 21a levnadsår.

Och jag behöver inte berätta att jag saknar dig, det vet du ju. Men jag kan berätta att jag saknar dig lite extra när jag äter kaffeåkaka, för det var så fint när jag märkte att jag asocierar det med dig. Det kan du vara stolt över!

Puss och kram!
Lol Boll Bahar


From Cape Town with love

Nu är det på allvar! Det där med syd och nord. Förut var det ju bara sådär på låtsas egentligen. Du i Stockholm, jag i Göteborg. Gratis comviq-kompis-samtal, bara nån timme bort med tåg. Det är 10362 km mellan oss (enligt  google). Det är långt det.

Jag tänkte att jag skulle berätta för dig vad jag gjort här, så får du berätta vad du gjort sen. Som det ska vara när man brevväxlar.

Jag gillar att stapla punkter så jag gör det:
1. jag har suttit på extremt långa resor och pajat knät på grund av det
2. simmat i Indiska oceanen och blivit uttorkad och fått solsting och varit helt oväckbar
3. har druckit sydafrikansk öl och vin för billiga pengar
4. käkat extremt mycket friterad mat, vilket jag tycker att är gott
5. blivit beroende av sour jellybeans

Nu är det din tur!

Puss och kram lollis!

/goggo

RSS 2.0