Nästan fullvuxen

det slår mig nu, sisådär 3 dagar innan, att det är ju helt sjukt att fylla 25. jag har liksom sett 25 som någon konstig magisk gräns då man helt enkelt är vuxen. nu kan vi ju iofs konstatera att detta var väldigt naivt av mig att tro. såklart medför ett visst antal levda år inte att man är vuxen, vad nu vuxen ska betyda.

men 25 år är ganska lång tid. det har hunnit hända en massa saker i världen. det har varit otaligt med krig och terrordåd. kommunismen har kollapsat och kapitalismen har segrat eller nåt. världen är unipolär och inte bipolär. folk är inte rädda för kärnvapen längre. oljan håller på och tar slut. vi kanske får börja köra old school med häst och kärra igen (pax för Kaspar).

och om vi nu ska vara helt lokala så har en minigolfbana ersatts av ett fult jävla KK-hus som redan hunnit besudlas. tänk vad tiden går snabbt.

på fredag smäller det i alla fall (okej det kanske inte smäller så jävla mycket). jag fyller 25, och jag har alltid älskat min födelsedag. oförtjänt mycket uppmärksamhet brukar jag få och det är precis det jag vill ha. min tanke är att baka en skitstor tårta som man får komma hem till min far och äta. efter det har jag tänkt inta alkohol i första bästa grönområde i metropolen Mariehamn och jag blir jätteglad om folk vill vara med.

/gog 24 år gammal

RSS 2.0